2017-03-26 23:17:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Jelentős összeggel gyarapítja a vagyonát

Napi horoszkóp március 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Remek napra számíthat, igazán lendületesen kezdheti a hetet. Egy munkatársa túlzottan lezser, mondhatni hányaveti hozzáállása viszont különösen bosszantóan hathat ma önre. És ami a szívén, az a száján: ön nem rest kimondani a véleményét.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma meghazudtolhatja a saját természetét: hajlamos lehet kíméletlenül bánni azokkal az ismerőseivel, akik csak valami apróbb hibát is vétettek… Ha ezek a kollégái, akkor legyen különösen óvatos. Senkinek sem jó, ha maradandó tüskéket ültet el bennük.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr együtt áll az Uránusszal. Olyan feladattal lepi meg a mai nap, amiben igazán csak örömét lelheti. A végrehajtásához ráadásul jócskán szüksége lesz a fantáziájára és a kreativitására. És végül mindenkit meglephet az eredményével, még saját magát is!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma végre sikerülhet, amit eddig csak remélt: jelentős összeggel gyarapítja a vagyonát. Talán kinevezéssel, talán csak egyszerű fizetésemeléssel, de valamiképp sikerül célt érnie. Este ünnepeljen egy kicsit a párjával!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Nem lesz egyszerű a napja. Nagy a felfordulás ön körül, és nem háríthatja mindig másra az okokat. Végre önnek kell a kezébe venni a dolgokat, hogy rendet teremtsen, bármennyire nem fűlik hozzá a foga… Ne keressen kibúvót! Arra is szükség lehet, hogy néhány embernek ultimátumot adjon.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A mai nap remek alkalmat teremt arra, hogy tisztázzon végre bizonyos nézeteltéréseket. Nem kellene haragot tartania csupán azért, mert az ön véleménye eltér egy másikétól… Sőt, a maga javára is fordíthatná az önétől eltérő látásmódot!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Nap a Kos jegyében áll, az ön partnereit jelző sorsterületen. Nem várt sikereket remélhet. A mai napon olyan emberrel, emberekkel ismerkedhet meg, akik új utakat nyitnak az életében. Később még jól jön majd a hatalmuk, befolyásuk.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma minden taktikai érzékét beveti egy nehéz probléma megoldásához. Talán még a reméltnél is jobb eredménnyel oldhatja meg a feladatot, úgy, hogy a végén győztesként keveredik ki az ügyből. Ez elégedettséggel tölti el. Este a párjával való beszélgetés hatására egy kicsit más megvilágításba kerülnek a dolgok.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Fárasztó nap előtt áll, mert olyan munkát lesz kénytelen végezni, amiben túl sok a rutin, vagy ami szöges ellentétben áll a gyors, találékony természetével. Ennek előnye is van azonban: odafigyel minden kínálkozó új állásra, és egy nagyon kedvezőre bukkan.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Kos jegyében áll. Jól kamatoztathatja a szakmai kapcsolatait és a pénzét, nagyobb összeghez juthat, vagy olyan új munkába kezdhet, ami kissé idegen öntől, de közismert elszántságával átverekszi magát a kezdeti akadályokon.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Lótás-futás várja, még akkor is, ha megpróbálja előre beosztani, megszervezni minden percét. A váratlan eseményeket ugyanis képtelenség előre betervezni. Talán még egy nagy örömmel várt programját is későbbre kell halasztania egy fontos megbízatás vagy egyik kollégája betegsége miatt.

Halak: II. 19. - III. 20.
Lehetetlen észre nem vennie, hogy valakire nagyon mély benyomást tesz a környezetében. Talán egy nagy szerelem is kibontakozhat a dologból, de az is lehet, hogy idővel mély barátsággá csendesül a románc. A munkahelyén egy váratlan fordulat kedvező esélyeket teremt arra, hogy erősítse pozícióját, vagy akár emelkedjen is a ranglétrán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: